Ave Maria

PILGRIMAGE AT-HU határon átnyúló zarándok projekt zárórendezvény

Tisztelt Hölgyem, Uram! Kedves Zarándokok!

A PILGRIMAGE AT-HU, osztrák – magyar határon átnyúló zarándok projekt két napos záró rendezvényére (zarándoklat és konferencia) 2012. október 4-5-én Sopronban kerül sor.

Október 4-én, csütörtökön Sopron Fő teréről a Mária út északi útvonalán (Fertő part és Soproni hegység) a sopronbánfalvi Pálos – Karmelita kolostor érintésével zarándokolunk el a sopronkertesi (Baumgarten) pálos kolostorhoz. (kb. 15 km) A zarándoklatot két nyelvű hálaadó szentmisével és szeretetvendégséggel zárjuk.

Október 5-én, pénteken délelőtt a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban a projekt partnerei, bevont zarándokutak képviselői és külső szakértők mutatják be a projekt eredményeit. Az ebédet követően a közép-európai zarándokutak hálózati együttműködésének koncepcióját mutatjuk be majd a vitát követően az együttműködő zarándokutak és szervezetei szándéknyilat aláírásával nyomatékosítják a közös célok és az együttműködés területei, irányai iránti elköteleződésüket.

A részletes programtervezet csatoltan található. Kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb szeptember 28-ig a mellékelt regisztrációs lap megküldésével jelezze.

Üdvözlettel a szervező Fertő-táj Világörökség Egyesület nevében
Vissi András

top